TRENDS IN LIVESTOCK DEVELOPMENT IN CHERKASY REGION - MASHKO , Alla (Ekonomichna ta Sotsialna Geografiya, 2014)
The paper analyses state livestock in Cherkasy region, especially regional livestock complex, setting main priorities for further development of the industry.

Розглянуто стан тваринництва Черкаської області. Проаналізовано підгалузі тваринницького комплексу даного регіону. Сформулювані основні пріоритети для подальшого розвитку галузі.
ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТВАРИННИЦТВА В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Keywords: stockbreeding; cattle-breeding; swine breeding; poultry breeding; sheep; Cherkasy region; тваринництво; скотарство; свинарство; птахівництво; вівчарство; Черкаська область