Modern status and prospects of Ukrainian-South Korean relations - Погорєлова І. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2009)
The Ukrainian-South Korean relations are considered in 90-s of ХХ – beginning of ХХІ c., is analysed of different spheres of public life. Perspective of collaboration with Republic of Korea is well-proven.

Розглянуто українсько-південнокорейські відносини у 90-х рр. ХХ – початку ХХІ ст. у різних сферах суспільного життя. Доведено перспективність співробітництва з Республікою Корея.
Сучасний стан і перспективи розвитку українсько-південнокорейських відносин