Підвищення результативності та професійний розвиток державних службовців - Зайцева Світлана Олександрівна (My University, 2023)
Мета роботи: дослідити ефективність та результативність роботи державних службовців, а також проаналізувати наскільки ефективно впроваджуються та функціонують різні технології управління людськими ресурсами. Об’єкт дослідження: система управління персоналом в Державній службі України з питань праці як складовій системи публічної служби в Україні. Предмет дослідження: сучасні механізми управління персоналом в Державній службі України з питань праці. У ході дослідження узагальнено загальні теоретичні підходи до управління персоналом в органах державної влади; класифіковано принципи і методи управління персоналом в органах державної влади, що містяться в науковій літературі; охарактеризовано організаційні елементи системи управління персоналом в органах державної влади в Україні та професійного розвитку державних службовців; розкрито особливості функціонування та напрями удосконалення системи управління персоналом в Державній службі України з питань праці.