Вимірювання часу релаксації ядер в розчинах спирту методом ядерного магнітного резонансу - Блищик Роман Вікторович (My University, 2022)
У роботі проведено вимірювання часу поздовжньої та поперечної релаксації ядер у різноконцентрованих розчинах віскі, коньяку та арманьяку методом ядерного магнітного резонансу. Для вимірювань було використано установку Relaxometer Bruker The Minispec mq 60. Побудовано та проаналізовано відповідні графіки. Також досліджено вплив концентрації задіяних спиртних речовин на значення сталої часу релаксації.