THE FLOODING FORECAST GIS-MODEL OF THE KHERSON REGION - АКСЬОМ, О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007)
The article discusses problems of the GIS model technique creation for flooding forecast. The GIS integration data algorithm for spatial analysis is submitted.

Розглянуто методичні підходи щодо створення геоінформаційної моделі для прогнозування розвитку підтоплення території Херсонської області. Наведено методику інтеграції даних у середовище ГПС для проведення просторового аналізу.
ПРОГНОЗНА ГЕОІНФОРМАЦІЙНА МОДЕЛЬ ПІДТОПЛЕННЯ ТЕРИТОРІЇ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ