Сприяння працевлаштуванню внутрішньо переміщених осіб - Авраменко Данило (My University, 2024)
Мета роботи: дослідити стратегії працевлаштування ВПО та запропонувати програму підтримки в працевлаштуванні ВПО.
Keywords: працевлаштування; внутрішньо перемішені