Створення додатку для маркетплейсу домашнього харчування - Теодорович Максим Сергійович (My University, 2021)
У результаті досліджень було створено мобільний додаток на мові JavaScript, також створення серверна частина, яка працює на AWS EC2. Завдяки цьому додатку люди матимуть змогу зареєструвавшись у системі, продавати приготовлені власноруч їжу.