Роль державних організацій у врегулюванні політичних конфліктів - Ратнікова Діана (My University, 2021)
Метою роботи є визначення та розкриття специфіки державних організацій у врегулюванні політичних конфліктів. У ході виконання роботи розглянуто історію, становлення та розвиток конфліктологічної парадигми; здійсннено політологічний аналіз досліджень сучасних проблем конфліктології; охарактеризовано діяльність органів державної влади в контексті регулятивного впливу на політичні конфлікти; визначено особливості діяльності державних організацій з питань врегулювання політичних конфліктів; досліджено інституційні аспекти і проблеми регулювання політичних конфліктів в Україні в контексті міжнародної безпеки; встановлено напрями вдосконалення діяльності державних організацій щодо врегулювання політичних конфліктів в Україні.