Розвиток екологічно орієнтованої системи управління підприємством - В’юк Марія Сергіївна (My University, 2022)
У роботі проаналізувано основні методичні підходи до оцінки рівня екологічності діяльності підприємств та організацій. Розкрито сутність еколого-соціальних проектів як складової екологічно орієнтованої системи управління підприємством. Досліджено ведення нефінансової звітності як важливої складової впровадження еколого- соціально орієнтованої системи управління підприємством Запропоновано основні напрями державного стимулювання впровадження та розвитку екологічно орієнтованої системи управління підприємствами.

Ключові слова: підприємство, управління, екологічно орієнтована діяльність, сталий розвиток, екологізація, нефінансова звітність.