Особливості застосування шаблону «Модель-відображення-контролер» для розробки інтернет-магазину - Дев’яткін, Михайло Дмитрович (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2021)
В роботі проведено аналіз: шаблону «Модель-відображення-контролер», сучасні способи реалізувати шаблон MVC, вимог до інтернет-магазинів. Запропоновано: використання мови програмування Python для написання веб-додатку за допомогою шаблонізатора Jinja, використання Flask-Login для ведення контролю сесії користувача.
Keywords: Модель-відображення-контролер; python; інтернет-магазин; фреймворк; flask; mvc