Географічне дослідження ойконімів Сумської області - Барановська, О.В.; Рябоконь, О.В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
Досліджено походження назв поселень Сумської області. Проведена класифікація та виявлені географічні закономірності поширення ойконімів Сумщини.

Исследовано происхождение названий населённых пунктов Сумской области. Проведена классификация и выявлены географические закономерности распространения ойконимов Сумщины.

The origin of settlements' names of Sumy region is investigated. The classification is completed and geographical regularities of spread of Sumy region's oikonyms are revealed.
Keywords: топонім; ойконім; антропонім