Мобільний застосунок із планування бізнес-справ - Тоноян Данило Сергійович (My University, 2022)
У ході виконання роботи було створено і описано концептуальну модель мобільного застосунку. Визначено роль та перспективи мобільних застосунків для керування проектами на базі андроїд у сучасному інформаційному суспільстві. Створено проекцію та реалізувано програмно прототип мобільного застосунку для керування бізнес-планами за допомогою Android studio.