Підвищення конкурентоспроможності туристичної сфери Подільсько-Буковинського регіону в контексті підготовки до Євро 2012 - Басюк, Д. І. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
В статті проаналізовано рекреаційно-туристичний потенціал Подільсько-Буковинського регіону та запропоновано основні засади стратегії підвищення конкурентоспроможності туристичної сфери в контексті підготовки до ЄВРО 2012.

В статье проанализировано рекреационно-туристический потенциал Подольско-Буковинского региона и предложено основные направления стратегии повышения конкурентоспособности туристической сферы в контексте подготовки к ЕВРО 2012.

This article analyzes the recreational and tourism potential Podolsko-Bukovinsky region and provides the main principles of strategy to increase competitiveness of the tourism sector in the context of preparations for Euro 2012.
Keywords: Подільсько-Буковинський регіон; туристична сфера; стратегія конкурентоспроможності