Образ жінки в сучасній українській кіноіндустрії - Кулеба Аліна Анатоліївна (My University, 2023)
Метою дипломної роботи є визначення характерних рис образу жінки в українському кіно, виявлення стереотипних уявлень про роль та поведінку жінок у кіноіндустрії та аналіз історичних та культурних чинників, що вплинули на становлення образу жінки в українському кіно.