Організаційні аспекти впровадження інформаційних систем управління на підприємстві - Бігун Владислав Сергійович (My University, 2022)
Метою випускної кваліфікаційної роботи є обґрунтування організаційних аспектів впровадження інформаційних систем управління на КП «Добробут» шляхом впровадження нових інформаційних систем управління.