Розробка програми для управління лабораторними роботами. Розробка аналізатора коду на унікальність - Кунцьо Дмитро Юрійович (My University, 2021)
В роботі досліджено алгоритми на пошук плагіату в коді, а також проаналізовано «чисту» архітектуру програмних додатків. Виконано загальний огляд проектування архітектури програмних додатків. Було досліджено та застосовано кросплатформенну технологію ASP.NET Core. Розроблено додаток для перевірки програмного коду на плагіат.