Робочий зошит з дисципліни «Мікробіологія, вірусологія та імунологія» для студентів спеціальності «Медицина». Частина 1: «Мікробіологія та імунологія» - Александрова, Ірина Вікторівна; Довгий, Роман Сергійович; Сіромолот, Андрій Андрійович; Рудик, Марія Петрівна; Юмина, Юлія Михайлівна; Файдюк, Юлія Василівна; Степура Л.Г.; Сківка, Лариса Михайлівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2022)
Робочий зошит з дисципліни «Мікробіологія, вірусологія та імунологія» для студентів спеціальності «Медицина». Частина 1: «Мікробіологія та імунологія».
Keywords: мікробіологія; вірусологія; імунологія