Веб-застосунок для підбору фільмів з урахуванням вподобань - Крекотень Микита Вікторович (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є ефективна рекомендація фільмів з урахуванням вподобань користувача за допомогою веб-застосунку. Для досягнення поставленої мети було вирішено такі завдання: досліджено загально-теоретичні основи побудови веб-застосунків; досліджено сутність механізму підбору рекомендацій за вподобаннями; здійснено аналіз основних етапів підбору фільмів за вподобаннями; спроектовано, реалізовано, впроваджено прототип веб-застосунку для підбору фільмів з урахуванням вподобань користувача. Об’єкт дослідження : процеси підбору контенту з урахуванням вподобань користувача. Предмет дослідження : програмно-технологічні засоби, загальні принципи, засади, підходи до створення веб-застосунку підбору фільмів з урахуванням вподобань користувача.

This thesis is dedicated to the design and development of a web application for movie recommendations based on user preferences. The purpose of this thesis is an effective movie recommendation mechanism based on user preferences. To achieve this goal you need to solve the following tasks: Research on the general theoretical principles of application development. Research of the essence of the mechanism for selecting recommendations based on preferences. Conduct an analysis of the main stages of movie selection based on preferences. Design, implement, and deploy a prototype web application for movie recommendations based on user preferences. Object of study The processes for selecting content based on user preferences. Subject of study Software and technological tools, general principles, foundations, and approaches for creating web applications for movie recommendations based on user preferences. Research methods Data analysis
Keywords: веб-застосунок; рекомендаційні системи; підбір фільмів; web application; recommendation systems; movie selection