Особливості виборчої кампанії 2020 у США та перспективи українсько-американських відносин - Машевський, Олег Петрович; Сухобокова, Ольга Олегівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2021)
21 січня 2021 р. кафедра нової та новітньої історії зарубіжних країн КНУ імені Тараса Шевченка та ГО "Українська асоціація американістики" провели за участі американських колег міжнародний науково-методичний семінар в онлайн режимі (вебінар) "Особливості виборчої кампанії 2020 в США та перспективи українсько-американських відносин". Насамперед він був розрахований на студентів-американістів, які навчаються на історичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка за освітньою програмою "Американістика та європейські студії (з поглибленим вивченням іноземних мов)", і мав на меті не лише обговорити перебіг та особливості президентських виборчих перегонів у США, а й продемонструвати методи аналізу сучасної політичної історії та інструментарій суміжних дисциплін, який використовується у США фахівцями з політики, державного управління та комунікацій.
Peculiarities of the 2020 Election Campaign in the USA and Prospects of Ukrainian-American Relations
Keywords: виборча кампанія