Відновлення чіткого зображення по серії розмитих зображень - Кузько Володимир Олександрович (My University, 2023)
В ході виконання роботи отримано новий алгоритм, що дозволяє перетворити і зблизити незначно деформоване зображення до початкової фотографії; алгоритм, що із серії близьких зображень дозволяє обрати усереднене більш інформативне зображення та частково зфокусувати його; швидкодійний алгоритм, що дозволяє в деяких випадках визначити контури обєктів на зображенні без застосування згорток, фільтрів та систем ідентифікації. Така швидкість полягає, зокрема, у лінійному операторі перетворення та застосуванню афінного перетворення пікселів зображення.