Особливості управління туристичною діяльністю в умовах загострення глобальної економічної кризи - Заря, І. В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
Стаття присвячена вивченню процесів впливу глобальної економічної кризи на туристичною діяльністю в Україні та визначити заходи щодо покращення процесів управління туристичними компаніями, зміцнення їхніх позицій на національному та міжнародному ринках.

Статья посвящена изучению процессов влияния глобального экономического кризиса на туристическую деятельность в Украине и определяет мероприятия относительно улучшения процессов управления туристическими компаниями, укреплению их позиций на национальном и международном рынках.

The article is sanctified to the study of processes of influence of global economic crisis on by tourist activity in Ukraine and to define measures in relation to the improvement of processes of management, strengthening of their positions, tourist companies on national and international markets.
Keywords: економічна криза; туристична діяльність; туристична компанія; экономический кризис; туристическая деятельность; туристическая компания; economic crisis; tourist activity; tourist company