Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Філософія - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Філософія – це локальний університетський рецензований науковий журнал з відкритим доступом, який публікується філософським факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка (Україна). Журнал публікує основні результати досліджень у галузі філософії та політології, а також філософських проблем природничих, соціальних та гуманітарних наук, які проведені, насамперед, науковцями Київського національного університету імені Тараса Шевченка та його українськими та міжнародними академічними партнерами. Журнал був заснований у 1958 році з метою підтримки дослідників, викладачів та студентів філософського факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Журнал надає відкритий доступ для читачів із оплатою публікацій для авторів, які не афілійовані з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка. Журнал співпрацює з широким колом університетів та дослідних інститутів України, США, Китаю, Фінляндії, Данії, Польщі, Німеччини, Словаччини, Норвегії, Швеції, Румунії, Австрії, Франції, Португалії у галузі гуманітарних та соціальних наук.

Bulletin of Taras Shevchenko National University of Kyiv. Philosophy is a local peer-reviewed open-access academic journal published by the Faculty of Philosophy of Taras Shevchenko National University of Kyiv (Ukraine). The journal publishes the main results of research in the field of philosophy and political science, as well as philosophical problems of natural sciences, social sciences and humanities, carried out primarily by scientists of the Taras Shevchenko National University of Kyiv and its Ukrainian and international academic partners. The journal was founded in 1958 to support researchers, professors and students of the Faculty of Philosophy of the Taras Shevchenko National University of Kyiv. The journal provides open access for readers with payment for publications for authors who are not affiliated with the Taras Shevchenko National University of Kyiv. The journal cooperates with a wide range of universities and research institutes in Ukraine, USA, China, Finland, Denmark, Poland, Germany, Slovakia, Norway, Sweden, Romania, Austria, France, Portugal in the field of humanities and social sciences.
Bulletin of Taras Shevchenko National University of Kyiv. Philosophy