Astronomy and Space Physics in the Kyiv University - (:unkn) unknown (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2023)
Збірка тез доповідей Міжнародної наукової конференції «Астрономія та фізика космосу в Київському університеті» в рамках Днів науки в Україні, яка проходила з 23 – 26 травня 2023 року у м. Київ. Для студентів, аспірантів та спеціалістів в області фізики та астрономії.