Варіативність та діагностична вага маркувань хутра європейського лісового кота у контексті антропогенної гібридизації та географічної мінливості - Науменко Марія Віталіївна (My University, 2022)
У роботі проведено аналіз діагностичних морфологічних характеристик лісового кота (Felis silvestris) у контексті популяційної генетики та гібридизації із домашнім котом (Felis catus). Встановлено, що (РЕЗУЛЬТАТИ). Отримані результати можуть бути використані для польової ідентифікації видової приналежності представників роду Felis рескью- центрами та дослідницькими інститутами.