Інноваційні технології в сфері туризму - Жураєва, К. А. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
У даній статті розглядаються проблеми використання можливостей глобальної комп’ютерної мережі Інтернет у діяльності туристичних фірм, способи розміщення туристичної реклами в мережі, обґрунтовуються вигоди для фірм індустрії туризму від віртуального туризму, висвітлені потенційні можливості комп'ютерних технологій та впровадження нових проектів.

This article discusses the problem of the opportunities the World Wide Web in the activities of travel agencies, the manner in tourism advertising networks, justified by the benefits to firms of the tourism industry of virtual tourism, highlights the potential of computer technology and theintroduction of new projects.
Keywords: інноваційні технології; туристичні фірми; Інтернет; віртуальний туризм; реклама