Навчально-методична діяльність І. П. Львова - Кузьменко, Надія Михайлівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2022)
У навчальному посібнику на основі архівних матеріалів представлена освітня, наукова, методична, виховна, громадська та організайно-управлінська діяльність українського педагога Івана Петровича Львова (1879-1972. Посібник розрахований насамперед на студентів і викладачів закладів вищої освіти. Він буде корисним також вчителям, керівникам закладів освіти та всім, кого цікавить педагогіка та історія педагогіки.
Keywords: Львов І. В.