Гастрономічний туризм Німеччини (на прикладі Баварії) - Рябчун, Анастасія Володимирівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2025)
Туризм – галузь, яка постійно розвивається й оновлюється. Можна вважати, що навіть в епоху Великих географічних відкриттів уже існував туризм. Дослідження нових територій, бажання відкрити невідоме спонукає людей подорожувати, дізнатись цікаве. Виявлення особливостей гастрономічного туризму Баварії, створенні нового туристичного продукту – гастрономічного туру.
Keywords: гастрономічний туризм; туризм Німеччини