Environmental Convergence: Regional Specific - Перга Т. (Видавничо-поліграфічний центр "Київський університет", 2014)
The general principles of the theory of the environmental convergence are presented. The environmental policy on the regional level and the main trends of the convergence of countries are analyzed.

У статті розкриваються головні засади теорії екологічної конвергенції. Аналізується екологічна політика на рівні регіонів світу та головні напрямки її зближення.
Екологічна конвергенція: регіональна специфіка
Keywords: environmental convergence; environmental policy; regional policy; екологічна конвергенція; екологічна політика; регіональна політика