Оцінка екологічного стану басейну річки Вісла - Терес Катерина Володимирівна (My University, 2023)
У даній роботі розглянуто загальні особливості компонентів ландшафту регіону басейну річки Вісла. Порівняно інтенсивність антропогенного навантаження на басейн річки в його українській та польській частинах. Проаналізовано можливі шляхи оптимізації природного середовища басейну.