International grants support for scientific investigations in Kyiv National Taras Shevchenko University in 2008 – 2011 - Шевченко, Наталія Ігорівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2013)
The dynamics of international grants support for scientific investigations conducted in Kyiv National Taras Shevchenko University in 2008 – 2011 is analyzed in this article.

У статті проаналізовано динаміку міжнародної грантової підтримки наданої для наукових досліджень Київському національному університету імені Тараса Шевченка упродовж 2008 – 2011 рр.
Міжнародна грантова підтримка наукових досліджень в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка у 2008 – 2011 рр.
Keywords: Kyiv National Taras Shevchenko University; scientific researches; international cooperation; Київський національний університет імені Тараса Шевченка; наукові розробки; міжнародне співробітництво