Процеси економічної дезінтеграції в сучасній світовій економіці - Шнирков, Олександр Іванович; Філіпенко, Антон Сергійович; Резнікова, Наталія Володимирівна; Мазуренко, Валерій Іванович; Заблоцька, Ріта Олександрівна; Хватов, Юрій Юрійович; Поліщук, Ліна Сергіївна; Відякіна, М. М.; Нанавов, Антон Семенович; Батрименко, В. В.; Чугаєв, Олексій Анатолійович; Стаканов, Р. Д.; et al. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2018)
Розглянуто теоретичні основи аналізу, основні форми, закономірності і тенденції, а також наслідки процесів міжнародної економічної дезінтеграції у світовому господарстві. Розкрито особливості міжнародної економічної дезінтеграції на регіональному та міжрегіональному рівнях. Для науковців, економістів-практиків, викладачів, студентів, аспірантів, які цікавляться актуальними тенденціями розвитку світової економіки і міждисциплінарними дослідженнями.
Keywords: міжнародна економічна дезінтеграція; світове господарство; регіональні економічні процеси; глобальні економічні тенденції