Туризм під час пандемії: проблеми та наслідки - Осецька Анастасія Олександрівна (My University, 2021)
Метою даної роботи є аналіз впливу пандемії на сферу туризму в міжнародному просторі та в межах України, описати новий інструмент аналізу ефектів пандемії та з’ясувати які перспективи розвитку туризму під час кризи.