Вплив соціальних стереотипів на формування професійної ідентичності у студентів соціальної педагогіки - Ільчук Андрій Миколайович (My University, 2022)
У даній роботі було розглянуто вплив соціальних стереотипів на формування професійної ідентичності у студентів кафедри соціальної реабілітації та соціальної педагогіки Київського національного університету імені Тараса Шевченка спеціальності соціальна педагогіка. Досліджено особливості впливу стереотипів на формування професійної ідентичності студентів кафедри соціальної педагогіки.
Keywords: професійна ідентичність; соціальна педагогіка