Забезпечення сталого розвитку виробничого підприємства - Лавренюк Ангеліна Юріївна (My University, 2022)
Робота присвячена актуальній темі сталого розвитку підприємства в умовах постійної невизначеності та змінного впливу факторів зовнішнього середовища. На основі узагальнення теоретико-методологічних підходів показана роль концепції стійкості підприємства на економічному, соціальному та екологічному рівнях та надана характеристика сучасного функціонально-інструментального забезпечення сталого розвитку суб’єктів господарювання.