Місе-туризм як тригер економічного відродження України - Проскурнін Степан Миколайович (My University, 2023)
У бакалаврській роботі було проведено дослідження потенціалу MICE-туризму як тригер економічного відродження України в умовах викликів та небезпек. Результати аналізу показали, що дослідження та наукова вивченість MICE-туризму мають велике значення для формування ефективних стратегій його розвитку в Україні в контексті економічного відродження нашої країни. Було виявлено організаційно-технологічні аспекти розвитку інфраструктури MICE-туризму та необхідність юридичної регламентації. Дослідження показали, що ефективний розвиток ділового туризму неможливо провести без належної юридично-правової регламентації. Дослідження також виявили значний потенціал України для розвитку MICE-туризму. Країна має багатий культурний спадок, розташування в центрі Європи та добре розвинуту інфраструктуру. Існують також численні історичні та природні пам'ятки, які можуть бути привабливими для міжнародних подій. Результати дослідження підтверджують, що діловий туризм має великий потенціал для розвитку в Україні і є необхідним елементом господарства України, джерелом доходу та впливовим культурним та соціальним фактором. Ключові слова : MICE-туризм, культурний спадок, економічне відродження, діловий туризм, Україна.