The corenization of the national minorities in the USRR: the 1930th historiography - Колесник, В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2008)
1930th historiography of the policy of corenization (rooting) of the USRR's national minorities is studied.

Висвітлено історіографію 1930-х років політики коренізації національних меншин в УСРР.
Коренізація національних меншин в УСРР: історіографія 1930-х рр.