Краєзнавчі екскурсії як елемент позашкільної діяльності - Стеценко Лілія Олександрівна (My University, 2021)
Метою роботи є створення проєкту краєзнавчої екскурсії «Браницькі у Ставищі». У ході виконання дослідження було визначено теоретичні засади краєзнавчих екскурсій, проаналізовано особливості проведення туристично-краєзнавчих екскурсій з учнівською молоддю, проаналізовано історичні джерела щодо діяльності графів Браницьких у Ставищі, досліджено об’єкти, що пов’язані із життям і діяльністю графів Браницьких у регіоні, складено перелік об’єктів спадщини Браницьких, створено проєкт оглядової історико-краєзнавчої екскурсії.