The estimation of uncertainty for X-ray fluorescence analysis of compounds - Карманов, В.; Тараборкін, Л.; Слободяник, M. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007)
Theoretical and practical aspects of quantifying uncertainty for XRFA of materials are considered. The procedure for the assessment of uncertainty in case of the content analysis of manganese in a ferromanganese sample is described in details.

Розглянуто теоретичні й практичні аспекти оцінки невизначеності для рентгенофлуоресцентного аналізу речовини. Наведено процедуру оцінки невизначеності на прикладі аналізу вмісту мангану в зразку феромангану.
Оцінка невизначеності для рентгенофлуоресцентного аналізу речовини
Keywords: -; -; -; -