Вплив російсько-української війни на промисловий розвиток країн Європейського Союзу - Біба, Максим Ігорович (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2024)
Об’єктом дослідження є промисловість країн ЄС. Предметом дослідження є економічні відносини між країнами, промисловість країн ЄС, глобальні тенденції під час війни і її вплив на ці процеси. Мета роботи полягає в дослідженні впливу російсько-української війни на промисловість країн ЄС та окреслення кроків, що мають бути зроблені суб’єктами цих відносин задля мінімізації негативного впливу.
Keywords: промисловість країн ЄС; економічні відносини