Модель системи IoT рішень для процесу сироваріння - Кучеренко Руслан (My University, 2021)
У даній кваліфікаційній роботі магістра запропоновано метод автоматичного управління технологічним процесом сироваріння. На основі даного метода спроектовано та програмно реалізовано високоефективну систему IoT рішень для процесу сироваріння з підтримкою автоматизованого управління процесами обігріву, охолодження, зволоження, осушування, вентиляції, освітлення та мінімальним використанням енергоресурсів мікроконтролера.