Цикл відеосюжетів "Історії війни" - Зінченко Світлана (My University, 2022)
Особливістю створеного проєкту є акцент на висвітленні правдивої інформації через призму людських історій, їхніх переживань та емоцій. Проєкт «Історії війни. Герої сьогодення» є новим та вкрай актуальним у контексті повномасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. У гібридній війні ефективна робота та активна діяльність ЗМІ перетворюється на реальну зброю. Поширення ідеології «руского міра» на території України є дуже небезпечною тенденцією, а отже, на порядку денному гостро стоїть питання створення альтернативного мовника для потенційного вразливих російською пропагандою громадян у Росії та інших країнах.