American-Chinese Relations and the U. S. Policy Towards the PRC in American Social and Political Discussions During the Clinton Administration (1993 – 2001) - Філатов, М. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2010)
The article is an attempt to characterize discussion, in the American society and in the American political establishment, about American-Chinese relations and the U. S. China policy at the beginning of the post-bipolar epoch.

Запропанована стаття є спробою охарактеризувати дискусію в американському суспільстві й політичному істеблішменті щодо американсько-китайських відносин й "китайської політики" США на початку пост-біполярної епохи.
Американсько-китайські відносини й політика США щодо КНР в американських суспільно-політичних дискусіях в період діяльності адміністрацій Б. Клінтона (1993 – 2001)
Keywords: американсько-китайські відносини; "китайська політика" США; пост-біполярна епоха; US-China relations; U.S. China policy; post-bipolar epoch