Статистичне оцінювання якості освітньої програми "Економічна аналітика та статистика", рівня та визначальних факторів задоволеності навчання за результатами анкетного опитування - Журавель Мирон (My University, 2022)
Автором запропонований підхід до аналізу рівня задоволеності навчанням з використанням моделей бінарного виходу.