Ставлення студентства до щастя у сучасному українському суспільстві - Логвінова Тетяна Віталіївна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2020)
У дипломній роботі проаналізовано міждисциплінарні підходи до вивчення щастя та теоретичні підходи до визначення поняття «щастя» у сучасному суспільстві. Представлено можливості застосування онлайн опитування у дослідженні щастя студентської молоді. Викладено основні результати пілотажного дослідження уявлень про щастя студентської молоді КНУ імені Тараса Шевченка. Окрему увагу також приділено специфіці дослідження даної вікової групи у соціології. Результати аналізу даних, отриманих в межах польового дослідження, дозволили відокремити основні аспекти, на яких базується щастя студентської молоді.

Master thesis represents the possibilities of using an online survey in the study of student happiness. Interdisciplinary approaches to the study of happiness and theoretical approaches to the definition of "happiness" in modern society are analyzed. The main results of a pilot study of the ideas about the happiness of student youth in Kyiv National Taras Shevchenko University are presented. Special attention is also paid to the specifics of this age group study in sociology. The results of the analysis of the data obtained from the survey allowed to indicate the main aspects on which the happiness of student youth is based.
The students' attitude to happiness in the modern Ukrainian society
Keywords: студентська молодь; щастя; ціннісні орієнтації; фаліцитарність; student youth; happiness; value orientation; falicitarity