Управління рекламною діяльністю підприємства на ринку нерухомості - Ісаєнко, Олександра Олександрівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2026)
Метою роботи є обґрунтування теоретико-методичних положень та розроблення практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління рекламною діяльністю підприємства на ринку нерухомості. Роботу присвячено питанням систематизації теоретичних основ рекламної діяльності, аналізу конкурентного середовища та оцінці ефективності рекламних заходів агентства нерухомості «DimIX». У роботі обґрунтовано доцільність застосування моделі «5М» Котлера та SPACE-аналізу стратегічних зон рекламної діяльності як ключових інструментів управління рекламою в умовах воєнного стану та цифрової трансформації. Визначено напрями вдосконалення системи управління рекламною діяльністю підприємства на основі SMART-підходу. Запропоновано методику перерозподілу рекламного бюджету, систему KPI та заходи щодо цифровізації й автоматизації рекламних процесів

The purpose of this study is to substantiate theoretical and methodological principles and to develop practical recommendations for improving the effectiveness of managing a company’s advertising activities in the real estate market. This study focuses on systematizing the theoretical foundations of advertising, analyzing the competitive environment, and evaluating the effectiveness of advertising campaigns conducted by the real estate agency “DimIX.” The study justifies the feasibility of applying Kotler’s “5M” model and SPACE analysis of strategic areas of advertising as key tools for advertising management in the context of martial law and digital transformation. Directions for improving the company’s advertising management system based on the SMART approach are identified. A methodology for reallocating the advertising budget, a KPI system, and measures for the digitalization and automation of advertising processes are proposed
Keywords: управління рекламною діяльністю; ринок нерухомості; агентство нерухомості; цифровий маркетинг; SPACE-аналіз; рекламна кампанія; SMM; SEO; KPI; SMARTпідхід.