Стилістика модерного часу - Бовсунівська, Тетяна Володимирівна; Дергач, Дмитро Валерійович; Дядищева-Росовецька, Юлія Борисівна; Zahnitko, Anatoliy; Іващенко, Вікторія Людвигівна; Климентова, Олена Вадимівна; Kosmeda, Tetyana; Луценко, Оксана Іванівна; Malenko, Olena; Мойсієнко, Анатолій Кирилович; Овсейчик, Станіслава Володимирівна; Олексенко, Олена Андріївна; et al. (Видавництво Ліра-К, 2024)
Колективну монографію присвячено ювілею Заслуженого діяча науки і техніки України, члена-кореспондента НАН України, доктора філологічних наук, професора Лариси Шевченко. Актуальні питання модерної стилістики розглядаються в контексті динаміки традиційних та інноваційних дослідницьких епістем у галузі гуманітарного знання. Вибудовуються фахові паралелі з авторитетним пошуком професора Лариси Шевченко, асоційованим із науковою школою в сучасному національному мовознавстві. Видання розраховано на науковців, дослідників-стилістів, усіх тих, хто цікавиться інноваційними напрямами модерної стилістики.
Keywords: неолінгвістика; стилістика; гуманітаристика; філософія мови; інтелектуалізація мови; медіалінгвістика; юрислінгвістика