Особливості діяльності жіночих/феміністичних організацій України в онлайн-просторі - Ченська, Єлизавета Юріївна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2020)
У магістерській роботі здійснено вивчення системи формування, діяльності та управління жіночими об’єднаннями. Зокрема, досліджено історію становлення жіночих організацій та окреслено перспективи їх поступу, комплексно охарактеризовано їх роль та місце у сучасній Україні. Також розкрито ключову роль соціальних мереж як платформи для розповсюдження інформації про діяльність жіночих рухів в Україні.

The study of the system of forming, activity and management by womanish associations is carried out in master's degree work. In particular, history of becoming of womanish organizations is explored and the prospects of their advancement are outlined, complex their role and place is described in modern Ukraine. The key role of social networks as a platform for the dissemination of information on the activities of women's movements in Ukraine is also revealed.
Features of the feminist movement in the modern world. – Manuscript
Keywords: жіноче об’єднання; жіночий рух; фемінізм; гендерні стереотипи; Інтернет; соціальні мережі; womanish association; womanish motion; feminism; gender stereotypes; Internet; social media