Legal and Illegal Ukrainians Emigration to Portugal: Contemporary Methods of Calculation - Кучменко Н. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2009)
The analysis in official and unofficial sources of Ukraine in conformity with Ukrainian citizen, who departed to Portugal are analyzed in the article.

У статті здійснено аналіз офіційних та неофіційних джерел України, cтосовно українських громадян, які виїхали до Португалії.
Легальна та нелегальна еміграція українців до Португалії: сучасні методи підрахунку