Комунікаційне забезпечення агрокомпанії “СП АГРО ГРУП” - Величко, Аліна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2021)
У ході виконання роботи проаналізована розробка стратегії з інформаційного забезпечення агрокомпанії ТОВ «СП Агро Груп» на основі вивчення її основних потреб у зовнішній та внутрішній комунікації. Впровадження комунікаційної діяльності дозволить налагодити зв’язки з партнерами, клієнтами, постачальниками організації, побудувати бренд компанії як одного з лідерів ринку. Крім цього, побудова бренду дозволить привернути увагу можливих майбутніх працівників, а також буде великою перевагою при отриманні професійних нагород.
Keywords: Соціальні комунікації; комунікація; комунікаційна стратегія; маркетинг; бренд; SMM; зв’язки з громадськістю; вебсайт