Соціальні пріоритети видатків бюджетів територіальних громад України - Коваль Сніжана Тімурівна (My University, 2022)
Метою роботи є дослідження сутності управління соціальними пріоритетами видатків бюджетів територіальних громад в умовах фінансової децентралізації, підготовці рекомендацій щодо його вдосконалення, формуванні теоретичних положень, спрямованих на розвиток фінансування соціальної сфери. У роботі викладено найважливіші наукові та практичні досягнення; наведені основні теоретичні положення та практичні рекомендації, що випливають із результатів дослідження; сформульовано конкретні пропозиції щодо соціальних пріоритетів видатків бюджетів територіальних громад в умовах фінансової децентралізації: